Docu #MijnZinVoorHetBinnenhof

Onder de titel #MijnZinVoorHetBinnenhof produceert Nachtzon Media | heilige huisjes in opdracht van EO en KRO-NCRV een levensbeschouwelijke documentaire over de jaarlijkse Prinsjesdagbijeenkomst in Den Haag. Al diverse jaren organiseren verschillende levensbeschouwelijke stromingen op Prinsjesdag een gezamenlijke bijeenkomst in de Grote Kerk van de hofstad. In de aanwezigheid van (demissionair) Minister President Mark Rutte, leden van het kabinet en vele volksvertegenwoordigers worden teksten, liederen en gebeden voorgedragen als bemoediging voor het nieuwe parlementaire jaar. In nauwe samenwerking met Stichting Prinsjesdagviering worden verhalen uit de betrokken tradities verwerkt in de documentaire die zal worden uitgezonden op zondag 24 september 2017 (NPO2).