TV | Love is the only way

Samen met Nachtzon Media produceerden wij voor de EO het allereerste interview met bisschop Michael Curry op het Europese vasteland, sinds zijn bijzondere optreden in de huwelijksdienst aan het Engelse hof. Kerkleider en scriba van de Protestantse Kerk in Nederland dominee René de Reuver ging met hem gesprek in het programma ‘Love is the only way’.

Dominee René de Reuver gaat in dit programma op zoek naar het geheim van de huwelijkspreek die vele harten verwarmde. Net als in de huwelijksdienst van prins Harry en Meghan Markle wijst bisschop Michael Curry op de liefde. Het tegenovergestelde van liefde is onverschilligheid stelt hij. Kerken kunnen dit verhaal verder vertellen door de liefde concreet te laten blijken in betrokkenheid bij iedereen. Bisschop Michael Curry laat in dit unieke interview het verhaal achter de preek horen. Wat drijft hem? Wat is de diepere gedachte achter zijn unieke preek?

Ook in Blauw Bloed tv waren beelden te zien zijn van dit interview.

Link naar volledige uitzending: https://www.npostart.nl/VPWON_1295804