Campagne | Week van de Hoop

Voor Verus, vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs, ontwikkelden wij een online app met lesmaterialen voor het PO, VO, MBO, HBO en PABO. Deze app zal worden ingezet tijdens de landelijke Week van de Hoop, 20 t/m 26 maart 2017. Leerlingen ontdekken wat hoop voor hen betekent, waar zij hoop van krijgen en hoe zij hoop kunnen delen met elkaar en de wereld. Met deze campagne sluit Verus aan op het prachtige werk dat op vele scholen plaatsvindt. Zodat er een positieve beweging op gang kan worden gebracht in de klas, de school en daarmee in de samenleving!

Bekijk het lesmateriaal in de ikhebhoop-app (te downloaden in de Apple Store of Google Play Store) of via digiboard.ikhebhoop.nl

Voor meer informatie: www.ikhebhoop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *